Lähme joome end täis !!!

Niii. See postitus tuleb reaalselt ,,vanainimese,, heietus

See on pigem auru väljalaskmise postitus ja pigem terav ja kubiseb sarkasmist ja koledustest, et kes sellist asja ei talu, siis palun ära edasi loe…Aitäh

Nimelt tänu oma töökohtadele on mul võimalus käia igasugustes öölokaalides ja kohtades, kuhu ma ei taha minna, aga ma olen nii ,,populaarne,, et mind kutsutakse. Küll alati millegipärast vormis olles, aga siiski kutse! Kohale jõudes ma alati mõtlen W*F

 

Noored, väga kaunid noored hinged on end sedasi täis joonud, et supper kui nad kuidagi hingatud saavad.  Ilusad tütarlapsed enda sätitud küünte ja riietega lihtsalt ropsivad nagu homset ei oleks olemas ja siis kärnkonnana panevad enda oksest üle. Juuksed oksetükkidega, meik laiali, riietest ma ei hakka parem rääkimagi ja nii nad seal on. Kunagi kaineks saavad, siis ütlevad,et NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII HEA pidu oli !!!
Olen aru saanud, et kõige kõvem pidu on alati siis, kui sellest mitte midagi ei mäleta! Üleüldse, miks nad siis parem kohe koju magama ei jää, kui tulemus ju sama. Eieiei, tulemus ei ole sama, sest ma ei kujuta ette ka, mis tunne on ärgata sellise pompsikuna.  Kusjuures tavaliselt end mullaks on joonud noored naised ja see paneb mind mõtlema, et  MIKS sedasi juuakse? Kas neil tõesti on nii tugevad elu probleemid, et tuleb juua nii täis,et ise ka ei tea, kes oled. Vaatavad peegli ja ehmatavad ära, et wöaeee, kes see on?

Muidu vaatad, et pealispind on päris kaunis või noh väliskest. Ilusad puhtad riided seljas, taskus on alati viimase väljalase nutitelefon, kallid ehted, aga sedasi joovad… Miks? Asjade jms järgi tundub, et majandusliku raskust ei ole ja kuskil peaks kodu ka olema või kannavad hobi korras niisama võtmeid kaasas.

Kõigele lisaks seda tuleb alati maailmale kuulutada ! Mitu storyt teha instasse, fb chek-in jne, et kõik ikka teaks ! Järgmine päev poe järjekorras tuleb telefoniga väääääääga kõvasti rääkida ja öelda,et isssand ma olin nii täis, nii äge !
giphy

Mis paneb neid noori sedasi jooma ? Pop ja noortepärane on sedasi mällarisse notsuks end juua?

Ärkad eriruumis ja siis lähed koju ja uhkustad sellega, et OMG kutid, te ei tea, kus ma täna magasin…KAINERIS. See oleks nagu uhkuse asi, mille iga hing peab järgi proovima ???
Tehakse selfie politseimaja juures #vabalaps #kõvapidu ja siis hakkab all kommentaarum kihama: „ooo kui äge, kuda oli?”  WHAT ??? Mina kaoks sealt kui tuul ja hakkaks paluma kõrgemaid jõude ja ohverdaks paar kitse, et see välja kuidagi ei tuleks. PS ! Mu väga hea sõbranna on kaineris ärganud..aa vend ka hahaa, aga mõlemad tegelikult ei olnud selles ise süüdi, et sinna sattusid.

Minu venna sõnad olid igal juhul, et kõige õudsam kogemus tema elus  oli ärgata kaineris. Kuigi ta on sõdur ja päris sõjas ka käinud ja nii mõndagi näinud. Ta rääkis kuidas ärkas ja kui aru sai kus on, siis esimene mõte oli, et lõi kellegi maha ja ise ei mäleta. Ma läksin talle ise järgi sinna ja ütlen ausalt, et minu süda murdus, sest näha enda lähedast nii lööduna on ikka päris karm kogemus. Kui nüüd osad muigavad ja mõtlevad jajah ei olnud ise süüdi, siis mõlemale pandi joogi sisse mõjuaineid ja kaotasid kontrolli iseenda üle.

Siis kui KA ja politsei kohale jõuab, siis mõnedele  korraks saabub reaalsus ja hakkab see palumise faas ehk palun ärge mu EMMELE helistage…Whaaaaaat? Nüüd järsku on emme hmmm.  Kusjuures väga paljudele juhtudel vanemad teavad, et tema kullakallis järeltulija on armsalt vanaema juures või sõbranna, kes on ,,koolis viieline,, tema küll ei joo muahahaaa

Muidugi me kõik oleme noored olnud ja ikka soovinud proovida seda märjukest, aga kas proovima peab vähemalt mitu liitrit ? Kas tõesti ei saa 1-2klaasist aru, et kas  maitses või ei ja mis maitse üldse alksil on  ?
Alles hiljuti üks ütles,et ooo ma maitsesin esimest korda rummi. Puhus üle 3 promilli välja. Küsisin, siis palju Te proovisite, siis vastus oli, et mitu pudelit ega täpselt ei mäletagi.
Kas teil pole siis nii, et kui tahate midagi uut proovida, siis kohe mitu kilo või liitrit ?!?

Kusjuures alles hiljuti üks väga kena tüdruk…tõesti väga kena ! Pöördus mu vastuvõtule ja kurtis,et tal natuke halb olla. Kõndis silettodega täiesti sirgelt. Oli täiesti selge jne. 0 muljet, et võiks joonud olla ja ta puhus peaaegu 6 promilli välja. Ma arvasin,et alkomeeter läks katki ja panin uuesti puhuma. Ikka samad numbrid.Mina oleks surnud!

BestCraftyAplomadofalcon-small.gif

Vahet pole,et ma kaalun 2x rohkem, kui see kaunis naine, aga surnud oleksin ikka või vähemalt testamenti kirjutamas, haah nagu mul oleks midagi pärandada 😀

Ikkagi, ma ei saa aru. Ostetakse reis. Meil on väga ilus laev ja siin tõesti on super meelelahutajad ja tegevust jagub. Läbi mitme korruse saad nautida laeva melu ja kogeda elamusi, aga eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mootorid ei jõua veel käivituda, kui nendel on juba esimesed pudelid tühjad. Tallinnasse jõudes nad enam ei tea, mis riigis nad asuvad või kes nad ise on. Mu hing aind tahaks karjuda MIIIIIIIIIKSSSS ? Miks osta endale reis, et end maani täis juua ja mäletada mitte midagi. Kujutan ette, kuidas nad koju lähevad ja räägivad, kui ägeeeeeeeeee siin oli, sest mitte midagi ei mäleta! Sama on ka nende Türgi reisidega. Ostetakse reis ja siis 7päeva juuakse nagu poleks varem alkoholi näinud. Iga hommik on si** olla ja peidetakse end hotelli toas,et õhtul samasse mustrisse minna. Türgi reis on umbes 500€ Krtt selle raha eest saaks Lätost nii palju alksi,et terve suguvõsa võiks end surnuks juua, aga eiii tuleb maksta, et palmi all juua,sest seal on ägedam! Nii äge reis, sest iga hommik panin ropsi ja mitte midagi ei mäleta. Juua võib ja see on okei, aga miks ei tajuta enda piiri ?

Kõigele lisaks on kõik härdjad valmis! Kui ma igakord 1€ saaks selle lause eest, et *oi t*ra ma lähen tapan ta ära* siis ma võiks vabalt ühe töökohaga kulgeda.  Juuakse üle, minnakse peksma suvalisi inimesi, sest see on Ä-G-E. Koju minnakse katkise moka ja puuduvad hambaga ja see on okei…

Vahest ma mõtlen,et krt ma olen ikka valel ajastul sündinud või kas joomine ja selline kuke kultuur on kogu aeg olnud? Mul on vist ,,valed sõbrad,, olnud, sest ma küll ei mäleta, et meil oleks olnud,et oooo lähme joome täna end kuradi Donatelloks ja lähme peksma. Isegi sellist välgatust ei käinud, milleks?

Võibolla sõltub see perest ? Meil kodus on väga palju alkoholi…VÄGA. See lihtsalt seisab ja meil mingi komme ka osta reisidelt ,,ilusaid,, pudeleid.  Mu vanemad joovad suht harva. Ema muidugi on omaette frukt 😀 😀 😀 Ma igakord olen kõrval oma mõttedega,et *here we go again* See on põhi lause tema poolt, et oiiii jälle mina roolis ja jälle juua ei saa blablaaaa, siis isa ütleb dwi sõidan ise. Ema joob 1-3lonksu veini ja juba on ihihiiii ja ahahaa oii ma ,,purjus,,  Vennaga samamoodi Lätis käies ostame tavaliselt kasti õlut isale. Me isegi ei tea miks???? Arvatavasti, sest oooo kuna nii odav on. Mingi eestlasele emapiimaga sisse antud asi, et kui on odav või ,,ilge ale,, TULEB OSTA. Vahet pole, kas on vaja või ei. Sedasi need õllekastid kaminatoas hängivad, aga sauna saab mõnusa lõhna leili võttes.

Ma olen oma isa vist ühe korra purjus näinud hmmm. Nimelt mina olen ,,isa geenid,, pärinud ja vend ema. Ema see jääb alkholilõhnast juba ,,purju,, isa, aga kui ühte kindlat marki joob, siis põhjatu auk. Kahte marki segamini, siis juba jutt teine. Mul õnneks või kahjuks sama. Ma joon ka üliharva. Äkki 1x kvartalis  või isegi poole aasta jooksul? Minu ,,joomine,, on ka paar kokteili väljas. Oooo koksid *pühib sülge* haah nali naljaks.

Kunagi kui ma lapsed saan, siis ma võtan nad kuu alguses täiskuu ööl nv-del tööle kaasa ja ütlen VAADAKE. Arvan, et nad ei soovi siis alksi järgmised 5a vähemalt 😀  Samamoodi olen ma mõelnud,et krt kui võiks ,,suvalisi jorsse,, kaasa võtta, siis ma looks paketi * Alkohol vs. Noored hinged* või * Kuidas mitte kunagi enam juua*

Oiii pikaks läks. Kohe näha,et reede öö selja taga. Lihtsalt, ma võin nüüd vana rõuk tunduda, aga ma ei saa lihtsalt sellest aru miks peab end nii pumbaks jooma, et lõpetad kuskil nelja seina vahel metallpotiga tõtt vaadates.

giphy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s