Septembri lubadused

Hei

Pole päris pikalt kirjutanud või noh ma olengi maailma halvim kirjutaja, aga seekord on mul väga vinge põhjus ka miks ei ole. Nimelt ostsin ma OMA KODU !!! See kõik juhtus nii kiirelt, et päris imelik mõelda. Nimelt üks esmaspäev ma käisin korterit vaatamas ja kolmapäeval juba maksin broneerimistasud ära ning reedel oli notar 😀 😀

pm nägemisest viie päevaga oli mul oma kodu olemas…AGA sellest ma ei tahtnud kirjutada. Kodu loo kirjutan ka mingiaeg kindlasti ülesse, aga sellest hiljem…

Igal juhul vahepeal saabus SEPTEMBER, mitte et see uudis oleks, aga siiski…W*F aeg kuhu sa põrutasid ???? See oli esimene suvi kus ma ei jõudnu MITTE KORDAGI merre ujuma ning 25.08 oli alles esimene öö kus ööbisin enda suvilas… Jepp mul on mere ääres suvila, aga ma ei jõudnud sinna. See kõlab nii masendavalt kurvalt, aga karm reaalsus.

Igal juhul ei tahtnud pläkutama jääda, vaid panen kirja Septembri eesmärgid!

 • 05-30.09 EI SÖÖ LIHA! Alguses mõtlesin,et ei söö sealiha, aga kuna sealiha söön nkn minimaaselt siis mõtlesin per**e teeks nii,et üldse liha ei söö 😀 EI ma ei ole vegan vms, aga lihtsalt…why not.
 • Teen 3+2päeva järjest boosti ehk puhastuskuuri. Olen tavaliselt 3 päeva teinud, aga seekord proovin viis päeva järjest teha !
 • September on hull töökuu, aga siiski nädalas KOLM korda jõuda trenni. Paljudele kõlab see rselt naljanumbriga, aga tegelikult kui sul pm terve kuu ülekuu valved ja kahes linnas, siis trenni jõudmine on päris keeruline või noh mitte keeruline, aga peab ennast motiveerima :DAlkoholi ma niikuinii ei tarbi, et see oiii #septembriseijoo mind ei tõmba.
  Igal juhul kui mu eesmärgid ei õnnestu, siis annetan 100€ oktoobri palgast heategevusse ! Mitte, et ma iga kuu regulaarne annetaja nii või naa ei oleks, aga siis annetan lisaks niisama annetamisele 100€

  Suvalised mõtted

  * Vahepeal tänu koerale võitsin kasti enda lemmmik jääääääääätist ! Mul on magusast suhteliselt ükskõik,aga vot jääätis on mu nõrkus ja kui tasuta sain, siis nomnom
  * Olen olnud pm. kuu aega oma kodu omanik, aga ma ei ole mitte ühtegi ööbinud seal nii,et hommikul tööle vms minema ei peaks 😀 Kõlab suhteliselt masendavalt, aga njhm. Hetkel seal remont ka käsil, siis ma ei tahagi seal olla. Maja renoveeritakse ja selle käigus pannakse uued aknad, radikad ja aknapõsed tehakse korda. Mul õnneks uued torud, radikad ja aknad olemas, aga põsed veel tegemata.

  * Tahaks uut diivanilauda ka 😀 Või noh mis kuradi uut, mul polegi seda. Üldse tahaks miljon asja, aga tean tean, et järgemööda saan osta jms.
  * Miks ma vähe blogin? Mu arvuti on tegelikult surnud või noh agonaalses seisundis ja iga kord kui tööle vajutan, siis hoian pöidlaid pihus, et pliiz hakka tööle. Õnneks siiani pole ta mind reetnud ja seni kuni ta mind ei reeda, siis ei reeda mina ka teda.
  * Aasta aega tagasi valmistusin Belgiasse minekut ja hetkel see tobe fb meenutab mulle seda kõike ja iga kord tahaks enda sureva arvuti aknast siis välja visata, sest nii vinge aeg oli ja kahju, et uuesti minna ei saa. Muidu läheks kohe..okei tglt ei läheks, sest tööd peab tegema ja pangale laenu maksma 😀 Kodu ju jagan sõbralikult pangaga. Elame  kümme aastat sümbioosis 😀                                                                      * Tahaks endale siili võtta, aga siil  vajab mingit soojenduslampi ja kui ma Pärnus tööl olen, siis kardaks, et äkki läheb põlema ja sellepärast ma ei julge siili võtta. Võtan, siis arvatavasti endale peale reisi kassi..hmm. Kassi võtmisega on mul jälle tüli iseendaga, sest ilmselgelt oleks mõistlik võtta hoiukodust või varjupaigast, aga tahaks hoopis tõukassi. Mul 2 lemmik tõugu ja alati mõelnud, et ühe neist võtan, aga siis mingi siseminerahutus, et miks ma pean raiskama jms kui nii palju loomi vajavad kodu, aga nooh samas kuskil Aafrikas vajab elevant ka kodu ja see ei tähenda, et ma teda ju endale võtaks hmmm. Üli tobe näide, aga noooh…

  96c0be48dd96fcea6bc62219cbc57539--going-vegan-vegan-lifestyle
  Just in case ütlen, et eiiiiiiii ma ei hakka taimtoiduliseks, sest ma ei suudaks kunagi loobuda piimatoodetest. Hmmm kodujuust ! Munad…jms, aga liha tarbimise vähendamisele olen palju mõelnud ja teadlikult ka tarbin minimaalselt või õigemini sööngi pm ainult kana. Millal viimati sealiha sõin ma ei mäleta…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s