Lubadused 2017…

HEAD UUT AASTAT !

fb_img_1483282982631

Mõtlesin algul, et varastan teiste blogidest küsimused kokku ja teen ka 2016 lõpupostituse, aga…

Võib olla teengi, aga praegu teen hoopis lubaduste postituse. Minu lubadused on imalad 😀  Ma julgen pakkuda, et umbes 50% maailma naistest iga aasta annavad sama lubaduse. Tegelikult on see ilgelt mage, sest miks peab ootama aastanumbri vahetust, et oo nüüd 31.12.2016 23:59 olen ilge tõbras ja siis 01.01.2017 00.01 olen ingel valmis ja parem mina ja blablaa…?

fb_img_1483270605687

Ma olen sellele päris ammu mõelnud, aga ise samasugune 😀

Ma eelmine sügis tegelikult hakkasin sama probleemiga tegelema, aga läksin reisile ja tahtsin reisil täiesti vaba olla ja teha seda, mida tahan ja seepärast viskasin mina kõik oma lubadused ja soovid uude aastasse. Mul oli vabandus taskust kohe võtta !
Nüüd on mul tühjad pihud ja enam ei saa millegi taha peitu pugeda ja tuleb tööl hakata.

Igal juhul minu lubadused on:

A) Olla rahulolevam ja õnnelikum.  Ma kogu aeg tegelikult hädaldan või hädaldasin, et too ja see ja veel siis see on kehvasti ja kui halb ja paha jne kõik ikka on. Tegelikult ei ole !
Ma usun, et inimeste mõtetel on suur võim ja kui ma kogu aeg mõtlen, et oioii kui halb kõik on siis ongi !
Lihtsalt pean vähem mõtlema ja analüüsima ja vähem kõike hinge võtma !  Eriti just tööl…
Pean õppima elama hetkes ja oma vigadest järeldusi tegema ja õppima neist  ja seejärel nendest lahti laskma ja edasi minema, mitte jääma hädaldama, et oioii kui paha oli see KÜMME aastat tagasi tehtud asi… Poahhh.
Ühesõnaga. Rajan tee rahulolevama minani !

 

B) Vähem juua…alkoholi hahaha…
Nüüd kõlan küll nagu viimne alkass, kes 09.00 hakkab mööda poodi juba tiirutama ja kella passima ja iga minutit lugema, millal pood avatakse ja 09.59 kraabib juba alko juures, aga tegelikult…
Ma joon üliharva, õigemini tarbin alkoholi vähe. Teatud inimestega välja söömas minnes meeldib mulle võtta kokteile. Mulle meeldivad kokteilid !
Nii, et ma siidrit vms kodus niisama ei limpsa, aga väljas olles kokteili mekiks küll.
Tegelikult on see üldse minu ja K vaheline kokkulepe, et alguses oli 6kuud ja siis aasta, et üldse mõlemad ei tarbi alkoholi, aga tegime kompromissi ja nüüd ongi sellest saanud KAHEKSA kuud ehk siis mitu suurt juubelit on tulemas ja lubasime, et ei tarbi tilkagi…vaatame, mis saab !

Igal juhul edu mulle ja edu teile, et õnnestuksid meie kõigi lubadused iseendale.

quote-do-you-know-it-was-a-year-a-ago-today-jay-london-114200

Suvalised mõtted

*) AV-l tööl olles ma mõtlesin, et kui ma kunagi lapsed saan, siis põgenen nendega üksikule saarele või odavam versioon panen nad keldrisse kinni ja kasvatan Mowgliks. Milline ülbus ja nahaalsus ja kasvatamatus tänapäeva noortel on, wöak.
Ma ei tea mitu korda ma 8h jooksul öösel oleks soovinud oma pea vastu seina või ipadi lüüa, et johhadi mis sõnavara noortel ja mis mõttemaailm ja nende arvates on see kõik veel äge…oahhh
8h ma mõtlesin,et issand issand taevas sa näed, aga ei mürista. Tean-tean, et  kõlan nagu eelajalooline amööb, aga siiski.

20170101_000718

*) Tapsin eile oma kuuse ära. Kaalusin kahte versiooni, et kas jätan ta alles kuni okkad veel küljes ja jaanideni välja, et siis hea lõket teha või tapan kohe ära, sest ma enam ei suutnud taluda okkaid oma voodis..hmmm…
Probleem oli selles kuhu mõrvatud kuusk panna, sest eestlased pühivad kuuse alles 06 minema ja siis kogutakse nad kokku.
Mina 06.01 olen 48h valves ja sellepärast see versioon mulle ei sobinud ja helistasin prügifirmasse ja sealt öeldi, et pange kuusk prügikasti kõrvale, et nad võtavad selle kaasa. Tundus ja eheda raiskamisena ja kõigele lisaks ta viskab ju okkad maha, aga nooh..mis seal ikka.

photogrid_1483345316597

*) Tegelikult 01.01 ei tohi koristada…
Jällegist mingi vanarahva tarkus, aga ma mõtlesin hoopis sedasi, et pühin halva energia välja, sest peale sooritatud kuuse mõrva nägi mu korter välja kohutav. Õnneks oli rõduuks kinni, sest kergem oleks olnud rõdult alla hüpata kui seda segadust siin lahendama hakata ja seega hakkasingi koristama ja iga kord kui tolmuimeja kappi ära pakkisin, siis kuskilt hüppasid uued okkad välja.
Okkad oleks justkui kuskil nurgas pihku itsitanud, et korista,korista nkn tuleme ja hüppame veel ja veel välja. Vahetasin KÕIK linad ära ja magama minnes ooh üllatust, jälle uued okkad kaisus. Mõtlesin, et mis seal ikka, et kui nad mind nii väga armastavad, et las nad siis olla seal.
Üleüldse kuusk pidi halba energiat endasse imema ja sellepärast ka 01.01 ma ta tapsin, sest tõmbas 2016 halva energia endasse ja muidu 02.01 oleks see halb hakanud mu kuusekesest  välja immitsema jälle..hmmmm tglt otsisin põhjendust, et miks 01 ikka koristada tohtis…

ahhh, mis ma pläran.

Lippan parem R-Kioskisse, et oma lotovõitu välja nõuda, sest uuel aastal tuleb paberraha essana saada, mitte välja anda ja siis saan poodi minna ,,laristama,, 😀 😀 😀
Üleüldse iga aasta essana saadud paberraha hoian aasta aega rahakotis..
Puhas õnn, et mul kõigest 10€ saada on, mitte 500€ muidu oleks täitsa raskus 😀 😀 😀
Hakkan siin postitama, et kuidas mul läheb…
Elage kaasa ja hoidke mulle pöialt !

20170102_10211220161226_171515

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s