Day 5&6

Päev 05 – Mis tegi täna ( eile)  õnnelikuks?

Pean kirjutama eilsest õnnest, sest eile ma ei jaksanud blogi kirjutada.
Eile tegi mind õnnelikuks ( üllatust, ohhh üllatust ) see, et mu nn. juhendaja pani mind öövalvetesse koos endaga, sest seltskond on väga tore ja ta tõesti viitsib mind kaasata ja seletada ja nalja visata. Võtab nagu sõpra, mitte nagu suvalist jorssi Eestist.
Olin õnnelik ja kiirabi väljakutsete eest, sest ma võin pea pandiks panna, aga selliseid asju ma rohkem oma elu jooksul ei näe nagu siin !
See paneb silmad särama ja teeb rahutuks, et nüüd mul enam pole koos mu juhendaja praktika, sest tema on mind surunud iga öö praegu kiirabisse 😛 aga kui teda pole siis osad ikka panevad mu lampi kohta, isegi kui pean mujal olema, sest paljud ei taha võõrkeeles suhelda.
Õnnelikuks ühesõnaga tegigi minu otsus tulla siia Belgiasse ja võtta see väljakutse vastu ! See on olnud siiani väga põnev ja hariv seiklus ja olen väga rahul ning õnnelik, et siia tulin! Kuigi jah kerge igatsus on, aga mitte nagu igatsus kodu järele, vaid selle, et ma saaks patsientidega suhelda. Nii tobe on, kuidagi niisama olla ja teha.
Üks päev oli venelanna oma perega ja ma olin jälle kõige tehtum vend 😀 😀 😀 Nad küll oskasid ka prantsuse keelt, aga kui kuulis, et vene keelt oskan, siis sära tema silmis oli meeletu ja see oli maru naljakas, sest isegi arstile ütles, et eii tema soovib seda töötajat, kes tema keelt räägib ja mind otsiti üle osakonna taga 😀 😀 😀 Keeldus ennem arstiga suhtlema ja see oli nii maru naljakas. Ma umbes ültesin 5 sõna, daa, njet ja kas peavalu esineb, iiveldab või valu luudes on ja kõik teised vaatasid mind sedasi, et ma olen jumal ja kohe tõusen taevasse 😀 See oli lihtsalt niiiiiiiiiii naljakas. Mu vene keele oskus on olematu, aga nemad siin mõtlevad, et see on nii hea 😀  Räägin nendest seiklustest kunagi lähemalt 🙂

 
Päev 06 – Selle kuu eesmärgid ja miks ?

Joppenpuhhh kui ma ausalt ütlen, siis pole mul eesmärke see kuu ega ka järgmine. Võib olla, et mitte ära eksida ? 😀 Või ma ei teagi.  Kas see on eesmärk, et iga nv ( kas laupäev v pühapäev) on mul selline päev, et söö mida hing ihkab ja teised päevad söön enamvähem korralikult ? Kas see on eesmärk ? 😀 Siiani jah olen nii ka teinud ja kuigi täna oli vahvlipäev, siis ilmselgelt täna ma vahvlit ei söönud kuna püsisin kodus.
Hommikul tahtsin turule minna, aga üks purjus mustanahaline ajas mu niii vihaseks, et ma reaalselt mõtlesin, et virutan talle kotiga ja jooksen minema. Sõimasin teda eesti keeles või mitte ei sõimanud, aga ütlesin mis temast arvan enda keeles. Tema rääkis inglise keelt, aga ma tegin nägu, et ma ei saa aru ja jaurasin eesti keeles vastu. Bussijuht tuli õnneks appi ja viskas ta lihtsalt välja. See oli nii vastik kogemus ja siis läksin automaadi juurde, et raha välja võtta ja see võttis minult 55€ ära, aga raha ei andnud…
Ma ei tea kuidas see isegi võimalik on? Kontrollisin ja kontolt oli ilmselgelt raha putku pannud, aga automaat mulle seda raha ei andnud. Lõhkusin, mis ma lõhkusin, aga raha ei kuskil. Hakkasin ka helistama panka, et mis jama on ja pidin jälle kasutama telefoni interneti, aga ilmselgelt ükski number ei vastanud ja nii minult 55€ varastati. Ma olin lihtsalt nii pettunud ja vihane, et võtsin bussi ja tulin koju ära. Vähe sellest, et väsinud olin ööst, siis sellised seiklused ka. Pesin ennast ära, sõin ja keerasin ära magama ja sellised viimased 5päeva ongi olnud. Ise veel mõtlesin, et hea odav nädal, et kuskil käinud pole, aga nooh nüüd reaalselt varastati raha ära ja kapp on ikka tühi. Mis seal ikka. Järgmine kord võtan enda vanas kohas välja raha ja elu läheb edasi. Minult varastati kõigest 55€ ära, aga mõnelt teiselt inimeselt silmad…. Mõtlesin sellele ja mõtlesin, et tegelikult mu elu ilus ja las siis olla. Ei osanud isegi nutta või naerda, sest väsimus võttis maad. Eesmärk ongi siis, et rohkem pank mu raha ära ei varasta !
Tegelikult on ka eesmärk 3x nädalas trenni teha, sest lihtsalt ! Tahtsin ujumistrenni tglt. minna ja isegi otsisin koha välja ja oleksin kuumaksu pealt silmad kinni pigistanud, AGA…
kohustuslik trikoo ja ujumismüts…ilmselgelt mul trikood pole, vaid sport ujumiskomplekt, mis neile ei sobi ja trikood ma otsima ja ostma ka nüüd ei hakka, sest alla 50€ ma nkn ei leia seda ning müts lisaks. Tekkis hirm ka, et tegelikult üldse mu juuksed ju lekivad, et ma ennem ei mõelnudki sellele, et jumal tänatud, et ma ei saanud, sest ma oleks vabalt ilma mütsita läinud ja siis pidanud terve basseini puhastuse kinnimaksma…Ma räägin kogu aeg, et kõik asjad elus juhtuvad põhjusega !  Okeii peale eilset tegelt mitte, aga siiski

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s