Day 2..

Kõige uuem pilt Sinust ja 15 huvitavat fakti..
Kõige uuemad pildid on blogis nii või naa olemas, et kordama ma ennast ei hakka

15 huvitavat fakti…
Mis on huvitavad ? Kirjutan siis nsm, mis mu arust on ,,huvitavad,,

1)  Mul on vasaku silma juures arm, sest T viskas põleva tiku mulle silma 😀 Don’t even ask why…

2)  Lapsena kui ma midagi ära lõhkusin ja kartsin, siis viskasin asjad tiiki 😀 😀 😀 Ega ma niisama siis visanud. Panin asjad kotti ja kivid kaasa, et ikka ära upuks 😀 Sorry emme ! Hahaaa. Seal tiigi põhjas on nii mõndagi 😀

3)  Olime päris väiksed kui kondasime T-ga metsas ja leidsime metskitse poja. Meie reaktsioon oli BAMBI BAMBIII. Me isegi ei mõelnud, et tal ema  on ja lapsed on lapsed. Panime Bambi põe ja viisime koju. Johadiii me saime sedasi õiendada, et hoia ja keela, sest ilmselgelt kui kitsepoeg inimeste lõhnad juurde võtab, siis ema hülgab ta ning ta oli nii pisi, et meie teda ülesse poleks suutnud toita. Tegime pilti ja viisime tagasi ja käisime kontrollimas. Ema võttis õnneks ta enda juurde tagasi !

4) Mul on mingisugune eesmärk, et reisin kõik Euroopa Liidu 28 liikmesriiki läbi. 8-s pole ma veel käinud, et arenemisruumi on ! Samas ma mõtlen, et laiendan enda eesmärki vist, et hoopis reisin läbi kõik Euroopa riigid hmmm

5)  Ma olen seda ennem ka maininud, aga mul oli üliüli vinge lapsepõlv !!! Lihtsalt mul on nii kahju nendest lastest, kes kasvavad linnas, kelle vanemad peavad saatuse tahtel tööd rabama ja lapsed kasvavad majade vahel või tänapäeval juba kasvab nutipõlvkond. Neil pole midagi mäletada või rääkida või noh räägivad, et mäletad 10a tagasi ma püüdsin Pokemoni kinni fkkyeah. Lapsepõlves ma olin ülikuri, et miks ma pean metsas kasvama ja olin niii kade külalaste peale, et nad saavad koos mängida ja ma pean üksi mängima omaette. Ma lihtsalt ei osanud hinnata seda, mis mul oli ! Ma kondasin T-ga metsades ringi kuhu ma enam näiteks minna ei julgeks ! Ma isegi ei tea kuidas mu vanemad lubasid, sest telefone meil ilmselgelt meil ei olnud ja lihtsalt ütlesime, et me nüüd lähme tsau pakaa 😀 😀 😀 Umbes 2km oli metsade kaugus kodunt ja suht paksud metsad, aga me ei kartnud ära eksida ega midagi. Läksime koju siis kui nälg hakkas näpistama 😀 😀 😀
Jooksime võidu T-ga, et mädapuid alla lüüa ja ilmselgelt tema võitis. Sammuti olid meil loomad ja lihtsalt üleüldse üli vinge lapsepõlv ! Suvel 1n sain veeta vanaema juures ja lapsena oli see mu aasta tippsündmus 😀 😀 😀  Kõige ootatum hetk ja alati kauplesin ennast kauemaks ning vastutasuks lubasin pange või kaks sõstraid korjata ja korjasin ka 😀  Vanaema on üks imeloom! Mul on üks vanaema ja ta on kullaväärtusega minujaoks, sest kuidas üks inimene suudab nii siiras ja hea olla ma ei mõista.  Ma ei hakka ütlema, et oo kõik vanaemad on sellised, sest tglt. mul elavate kirjas on kaks vanaema, aga ilmselgelt ühe jaoks meid vennaga pm. pole olemas.
Õnneks selle eest mul on üks vanaema, kes korvab kõik halva !  Ma siiralt loodan, et tal on vähemalt 10-15a veel elujaksu, et mu lastel oleks võimalik temaga tutvuda ja pealegi keegi peab vene keelt ka õpetama neile ! 😀  Keeled on väärtus, mida lapsena ma ei osanud hinnata ja nüüd kirun ennast maapõhja
Üleüldse lapsepõlves kui ma midagi soovisin ja tahtsin, siis pidin selle väljateenima. Näiteks nv- rannas= et rohin ala. 5 peedipeenart ära, millel vagude lõppu ei paistnud 😀 😀 😀 Olgu öeldud, et sealt ka pärineb mu ,,suur rohimise armastus,,. Ma olen nõus, kellegile maksma, aga rohimist ma konkreetselt jälestan !  Lapsena ma saatsin ja vandusin kõik maapõhja, aga tegelikult see õpetas kohusetunnet ning õpetas hindama  asjade väärtust.

6)  Mul on raskusi vabandamisega… Ma olen terve jõulupüha nurgas seisnud, sest keeldusin T ees vabandama ! Ühesõnaga ma olen ülikange ja veel raskem vabandaja. Ma võin teada, et olen süüdi, aga lihtsalt trots ja kõik ! Tean, et mingi hetk sellel on kurvad tagajärjed, aga nooh küll ma püüan ennast parandada.

8) Mulle meeldib KOHUTVALT jäätis..õhhhh. Kõik kommid-šoksid võivad ennast pürgimäele viia, aga vot jäätis… Kuna ma annan ise ühe koheva jäätise mõõdu välja, siis pean piiri pidama, aga kui ma saaks sööks igaks toidukorraks jäätist ! 😀

9) Ma olen ühest po**iplahvatusest pääsenud ! Kolm aastat tagasi pidin Bulgaariast Istanbuli kaudu tagasi tulema, aga mingi asi ikka korralikult kohises peas, et ohhh läheks bussiga 57h… et nii äge seiklus ju. Lennupiletid olid olemas ja raha tagasi ma ei saanudki, aga ostsin bussipileti ära ! Lihtsalt sisetunne ütles. Ma tulin Bulgaariast veel ,,salaja,, varem ära, et üllatus kodustele teha jne. Sama päev ja ligikaudu sama kell, mis mu lend väljuma pidi plahvatas seal lennujaamas ning kesklinnas p**m. See tunne, mis mind siis valdas… See on see hetk, kus sa saad aru, et ei olnud minu kord lihtsalt, et mulle anti uus võimalus ! Igal juhul mul läks seest kõhedaks kui see juhtus ja sedasi jäin ma ka vahele, et ma juba Eestis kuna kõik hakkasid helistama ja muretsema, et kas ma elan veel, aga ma olin rõõmsalt üle nädala Eestis olnud ja siis lõpuks enamus olid hoopis mu peale solvunud 😀 😀 😀
Kusjuures mul on olnud ka puukentsefaliit ja päris palju lootust mulle ei antud. Ma mäletan kuidas lamasin. Ma kuulsin enam vähem, mida teised rääkisid, aga ma ei suutnud silmi avada ega rääkida. Kõige kohutavam tunne maailmas ! Arstid mulle väga palju lootust ei andnud ja haiglast väljasaates öeldi, et nkn mingi puue vms jääb mulle külge, et hilisema tüsistusena tuleb, et minust väga asja ei saa…hmmm oma arust olen päris tubli ! Omad vead ja head on meil kõigil, aga nooh…
Ühesõnaga nagu kassil mitu elu ! 😀

10)  Enamus teist ei pannud tähele, et nr 7 jäi vahele ja nüüd kontrollite seda ja itsitade omaette, et ei pannudki ! 😀 😀 😀

11) Mu lemmiklõhn on kui praadida või või koosrasvaga küüslauku ! See on mu lemmiklõhn ja naerda ei tohi ! Ma üleüldse armastan küüslauku liiga palju 😦
Pole kastet või sööki kuhu ma küüslauku ei paneks.

12) Mul on filter puudu…Nimelt ma võin ülikiiresti ägestuda või noh mitte  ägestuda, aga ütlen kõik välja mida mõtlen ja siis mõtlen apppi, miks ?!?  Kahetsen väga tihti, et üldse suu avasin 😀 Ma olen väga-väga musta huumoriga, aga inimesed või väga paljud mõistavad seda väga valesti. Ma ei teagi kas see on sarkasm või mis see on, aga noh jah.
Sammuti ma ei suuda end arvamust endale hoida. K alati ütleb, et mulle meeldib vaielda, aga tglt ei meeldi, vaid lihtsalt ma ei suuda vaikida kui rumalusi toodetakse või inimene ajab konkreetselt paska suust välja ja siis pean alati midagi kommenteerima ja lihtsalt tihti mõtlen, et miiiiks ma ei oska vait olla. Elu oleks palju kergem, aga noh ma olen kaljukits…

13) Ma usun kaitseinglitesse ja saatusesse. Ma usun, et mingilmääral on meie elutee meile ette kirjutatud, aga kindlasti oma valikutega me saame seda ka ise suunata.

14) Insta&fb ja teised kanalid on täitunud lumega ja ma armastan talve ja lund ! Mulle kohutavalt meeldib külma see kargus või selline mõnus värske õhk.
Ma ei oska selgitada, mida mõtlen, aga mulle hullult meeldib talv. Need pildid tekitavad minus koduigatsust 😦 Esimest korda täna mõtlesin krt, tahaks ka !

15) Mul on täna öövalve arstibrigaadis ehk meie mõistes reanimob.   ja kardan seda väga ! Ma ei tea miks kardan, aga nooh öötöö on öötöö! Ma siiralt loodan, et meil on väga-väga palju sõite, et aeg lendaks ringi, et passimist ei tuleks, sest kui on passimist, siis mul ikka väga raske üleval püsida 😀 😀 😀
Hoidke pöialt !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s