Suvalised mõtted vol2.

* Ma olin surmani väsinud täna haiglast tulles ja mõtlesin ainult, kuidas koju saaks, et süüa ja olla.
Bussis vahetasin istekohta ja leidsin rahakoti. Mu esimene mõte oli fkkk, miks mina. Piilusin sisse ja teine mõte oli, et krt miks seal nii palju raha on. Ma ei julgenud bussijuhile  reaalselt seda anda, sest kartsin, et nkn. võtab raha endale ja ülejäänud asjad viskab üle õla, aga võib olla oli see kellegi nädalapalk ? ( nad saavad nädalapalka) Võib olla peab selle summa eest terve nädala perele süüa ostma, makse maksma jne ja seetõttu ma ei julgenud seda bussijuhile anda.
Nii telefonisse nett sisse, miks maksab miljoneid, otsingusse politseijaam…krt liiga kaugel, aga läksin sinna ! Läksin kohale ja ütlesin, et näete leidsin tõin siia head aega. Ma reaalselt arvasin, et see nii lihtne ongi 😀 Oo eiii. Pidin seletuskirjasid kirjutama jms. ning ausalt tekkis endal tunne, et ise olen varas…
Vahest ma vihkan iseennast ja enda ausust. Oleks ju saanud raha tasku pista ja oleks saanud selle raha eest nv.tripi  Londonis ära teha, aga arvan, et leitud raha ei tee kedagi õnnelikuks !

* Pidin ise 0-korrusele minema ja leidma riidetädi ülesse, et enda riidemasina jaoks luba saada ja johhadiii ma ütlen ! Ma juba kujutasin ette, kuidas lõpetan surnukuuris, sest see kelder on nii suuur ja lai ning 0 silti. Õnneks lõpetasin ikka riidetädi juures, mitte mujal. Ma olen väga hea orienteeruja !

* Ma olen niiiiiiiiiiiiiiiiiiii väsinud. Ma ei saa aru, mis nagu toimub. 7,5h on praksipäev pikk, aga umbes 5h ära oldud ma hakkan surema reaalselt. Mu jalad lihtsalt valutavad ja löövad tuld. Ma ei mõista, kas siis valedes jalanõudes on asi või milles, sest ma olen ennem ju ka päev otsa jalgadel olnud, aga nüüd mu ainus mõte keset päeva on issand tahaks aind istuda.

* Vahepeal ma lähen nsm.  wc-sse ,,hängima,, et istuda ! See pole isegi naljakas, aga nii on. Peidan ennast wc-sse, et puhata tsipa. Ma arvan, et nad arvavad, et mul on seedimisega räiged probleemid hmm

* Naiste riietusruumi wc oli täna katki ning õde viis siis mu meestesse 😀 Õigemini meeste riietusruumi wc-sse. Terve aeg potil olles ma mõtetes palusin, et mõni mees sisse ei kargaks, aga ooh eii, sõber murphy lahkelt tuli appi.
Kuulsin kuidas kaks kindlalt mu**a*ahalist naersid omavahel ja pläkutasid midagi.
Ma siis ootasin  kõrv vastu ust ning  kuulasin, et millal nad minema astuvad. Tundus, et uks käis ja ma siis hakkasin lahkuma,aga oh eiii!
Kaks arsti vahetasid rõõmsalt riideid, mul pole kunagi niiiiiiii piinlik olnud !
Nii me siis seal seisime hetkeks, et  kaks alasti mu**ad nagu öö meest ja mina…Ma reaalselt lendasin sealt minema ja terve päev kui neid vastu tulemas nägin jooksin minema. Mu elu piinlikuste top 5 kuulub see kindlasti !

* Üks kirurg kutsus, et ta võib mulle õhtul linna näidata kui tahan… Arvake ära, mis oli mu esimene mõte ?
Ilmselgelt see, et nüüd küll mu neerukesed-armsakesed lähevad loosi 😦

* Käisin eile õhtul siin pargis ja lihtsalt niiiiii ilus oli. Nagu reaalselt kui juba toppideks läks, siis top viies on see kindlasti! Puualused elasid oma elu…aga ma käisin mööda valgustatud rada ja kindlasti lähen veel

* Ma ei eksi enam EMO-s ära ja uskuke mind see on väga hea saavutus !

* Kekutamisega jätkades, kas teadsite, et ma oskan bussiga haiglasse minna nii, et ma ei pea peatusi jälgima ? 😀 Ma juba tean, millise nurga taga minu peatus on! Kusjuures haiglasse lähen ju pimedas

*  Oktoobrikuu on siin noorarstide kuu ja see on nii tore mu meelest, sest arstid kui näevad, et ma ka juures või astun juurde hakkavad automaatselt inglise keeles rääkima. Nad üritavad mulle selgitada haiguslugusid ja tahavad, et ma asjadest aru saaks.

* Endiselt on siinsed töötajad aasta kilplase auhinna võistluse võitnud 100% kindlusega. See on lihtsalt ulmeline, kuidas nad ringi sahmivad nagu peata kanad, aga midagi tehtud ei saa. Alguses ma jällitasin enda juhendajaid nagu kull saaki, aga olen käega löönud ja ei jookse enam kaasa. Üritan ise asjadest arusaada ja pakun ennast ka teistele appi.

* Eile oli mul esimene iseenda patsient…agressiivne psühh, kes ei tahtnud koju minna 😀 😀 😀 Ilmselgelt lükati mind lihtsalt sujuvalt tanki, aga nooh kange Eesti mutt sai hakkama!
Nimelt siin need voodid, kus puldist saab asendit anda ning ma kruttisin voodi kokku 😀 😀 😀 ehk peaosa ja jalad ülesse ehk siis V kujuliseks, peale seda tõmbasin lihtsalt padja, tekid ära ja panin jooksu koos nendega:D 😀 😀
Natuke mäuras, aga tal oli ebamugav ja hakkas astuma.  Nimelt siin nad peavad kandma seda imeliku öösärki kus taguots paljas ja uskuke mind see pole just kõige mugavam…
Mitte, et ma seda proovinud oleks, aga näha kuidas nad koguaeg enda tagumiku üritavad katta ja külg ees liiguvad

*  Mulle kolisid uued üürnikud sisse, aga ma ei tea mis neile rohkem maitseb, et kas sinine graanulitega mürk või juust, mis on vürtsitatud ekstreem raudadega..hmmm

* Ma vaatasin koguaeg, et oioii küll on siin palju uhkeid riidepoode. Sain alles eile teada, et need on tegelikult kaltsukad…
Kaltsukaid on siin tõesti väga palju !
Astusin siis ühte ,,kaltsukasse,, rõõmsalt sisse ja ei süvenenud. Vaatasin küll,et issand kui uhke ikka, et vapsee värk kuni leidsin ühe kleidi ja uurisin seda ja vaatasin hinda…hmmm ma arvan, et ma pole kunagi midagi niii kallist näinud !  See ,,kaltsukas,, oli päriselt butiik. Mõtlesin küll alguses, et kui sisse astusin, et miks nad mind altkulmu vaatavad, aga juu sellepärast, et ma nii vaene  nende jaoks välja nägin 😀 😀 😀

*  Ma avastasin, et olen pisi ra**ist või ma ei tea kes, aga ma kardan neid surimurisid või nagu tahaks 3 paari kindaid kätte panna, mitte 2 ! Hiljem pesen nii kaua käsi, et kõik vaatavad mind imelikult 😀

* Siinsed õ*d on väga ebaloogilised, sest kanüüli ning  arterist verd võtavad enam jaolt paljaste kätega, aga põiekateetrit panevad nii steriilselt, et tolm ka ei tohi langeda kui nemad kateetrit panevad ! Mind ajab see iga kord naerma.
Sammuti nad reaalselt kindlalt  ootavad r**st käes 5minutit, et lidokaiin mõjuma hakkaks. See olukord on alati lihtsalt nii ajuvaba, sest palatis püsib haudvaikus ja õel r**st pihus ja vahib lakke. Lihtsalt ootabki oma aja täis, aga ei küsitle vahepeal patsienti vms, vaid loeb laes ruute kokku

* Mul on nii kahju, et ma keelt ei oska, sest tahaks rohkem aidata ja patsientidega suhelda, aga ei oska :/

* Üks must nagu öö patsient tahtis minuga selfit teha ja mul oli w*f nägu automaatselt ees ja valetasin, et ma ei tohi teha 😀 😀 😀

* Mul pole pipragaasi vaja, sest endlikepiga saab ka väga hästi vajaudusel virutada !

* Minult on vähemalt 200x küsitud, et kus kohast ma oma  roosad juuksed sain, et kuidas see võimalik on? Hmmm…äkki sellepärast, et ma käisin juuksuris ?

* Ma pole siiani näinud ühtegi blondiini ja ma ei tea kuidas see võimalik on? Nad on siin haruldus !

* Siin jooksevad KÕIK  ! Okei välja arvatud mina, aga peale minu kõik. Isegi kui ma 6.30 bussi ootan, siis inimesed jooksevad. Rajad on kogu aeg umbes jooksjatest ja mul tekib selline imelik tunne, et peaks ka jooksma minema

* Kas te teadsite, et mustadel nagu öödel inimestel on väga spetsiifiline lõhn juures ? ja mitte positiivne lõhn…

* Mustad nagu ööd inimestel on väga sitked veenid ! Nagu reaalselt jõuga peab nõela sisse torkima. Nõel ei lähe sujuvalt sisse, vaid on tunda kuidas takistus on ees ja tuleb tugevamini lükata ja see nii naljakas tunne.

* Sry, et nende kohta nii kirjutan, aga nad ei ole n***rid, vaid palju palju tumedamad

* Siin on pooled arstid vähemalt mu**anahalised või muud surimurid

* Ühel mu**a*alisel oli tehtud valge tattoo ja see oli niiiiiiii ilus, et ma oleks tahtnud pilti teha, aga ma ei julgenud küsida :/

* Kohalikud sügavad avalikult per**et..nagu päriselt. Kui meie salaja või noh mina vähemalt üritan kuhugi peitu minna, et teatuid asju teha, siis siin lükatakse täiesti avalikult käsi püksi ja kühveldatakse ennast. Alguses arvasin, et nsm mats see, kes sügas ennast, aga nooh neid ,,matse,, siin ikka igal pool.

* Nägin alles nüüd kuidas palees lipp lehvis ja järelikult ma olin kuningale lähedal !!! Umbes 500m raadiuses minust pidi ta ringi siblima 😀 😀 😀 Ta palee on lihtsalt nii suur, et ma ei tea ju mis otsas ta oli 😀

* Ps. haiglatöötajad on mu nn. omaks võtnud, sest nüüd pean ma ka neid hommikuti põsetama :/ ehk siis tervitama põsemusiga ja ma ei taha, sest ma ei tea…
Kujutaksite te ette, et näiteks lähete tööle kiirabisse a kõik umbes 25 inimest käite musitate läbi ? Koristaja möödub kohe tsauuu ja musi, arst läheb mööda…kohe tsauuu ja musi..niisama toidutädi läheb mööda..kohe tsauuu ja musi..minu meelest on see wöak, aga noh ma olen selline kinnine inimene ka 😀
Luxis nad nagu teesklesid või noh panid nsm põsed kokku ja tegid huultega nsm. muah, aga siin tehakse reaalselt musi põsele ja ma ei taha, aga ma ei  saa ju põske ees ära ka tõmmata 😀 😀 😀 Mõnes mõttes on see armas, aga teises mõttes…njääh

20161017_105615.jpg
Imeline metroo, aga mulle meeldib bussiga sõita, sest siis ma näen linna ka
20161018_150020
Järjekordselt pettusin ja minu meelest pole need üldse head 😦
20161019_170200
kaltsukad..kaltsukad
20161019_180657
Sain kraanivee joodavaks ning säästan raha !
20161018_061737.jpg
Idiootne prügisüsteem ja minu lemmik prügikott, sest sinna võib kõikke panna 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s