Kõik on uus oktoobris…

See blogi on mul olnud tegelikult päris mitu kuud ja olen teinud KOLM postitust…arvestades seda, et maksin selle blogi eest umbes 150€ siis postituse hind 50€ ? 😀 Wtf…
Tegelikult tegin selle blogi kunagi iseendale ja enda paarile sõbrannale, kellele olen seda blogi sheerinud ja ma ei hakka vana postitusi maha kustutama…saate lugeda ja naerda, aga mis seal ikka. Mul pole midagi õnneks varjata.
Igal juhul võib olla juba targemad said aru, et sellest blogist saab minu reisiblogi..hmmm vb antud hetkel paar inimest sügavad kukalt ja mõtlevad, mis reis ?!? ja teised targemad on läbi hammustanud, et selles blogis hakkan kajastama enda Belgia seiklust !

Olen seda postitust päris pikalt edasilükanud, aga avastasin, et põhimõtteliselt pole enam kuhugi lükata! 10päeva pärast sõidan ma uuesti Eestist ära paariks kuuks. Kusjuures päris naljakas on see, et iga kolme aasta tagant elan ma paar kuud mujal 😀 2010 olin Luxis, 2013 Bulgaarias ja nüüd 2016 siis Belgia…Hmmm nagu öeldakse kolm on kohtu seadus ehk siis 2019 kolin päriselt minema ?

Kõik sai alguse tegelikult peale mu põhiõppe lõppu kus olin kindel, et sügisel põrutan Taani kolmeks kuuks ja siis hopsti sain hoopis kooli sisse ja kõik lükkus edasi.  Mina olin ennast häälestanud Taani riiki minemisele ja uurinud-puurinud selle maa kohta ja kui hakkasin uurima täpsemalt, et millal siis minna saan tuli välja, et kohta enam pole !
Ma olin ikka nii pühaviha täis kuna olin kõik oma plaanid teinud, et septembris lähen ära jne jne…Vihastusin natukene omaette ja mõtlesin okeiiii juu siis pidi nii minema ja lähen siis nsm septembris reisile. Augusti pm. viimasel nädalal olin ära ostmas Kreekasse reisi ja ma isegi ei tea miks, aga ma ei ostnud piletit ära. Mõtlesin, et hommikul maksan ära  ja hoopis avastasin kirja postkastis, et mulle on koht BRÜSSELISSE…minu esimene emotsioon oli vist, et kus nüüd alles mõnitavad ja teevad mu üle nalja ja siis vaatasin edasi, et oh sa r*k ongi nii. Ma vist alguses ei rääkinud seda kellegile. Mingi hetk rääkisin emale ja tema esimene vastus oli jajah minu teada pidid sa juba Taanis olema ja mina Skypes istuma ei hakka. THX emmme,et minusse usku oli ! ( ps ta loeb ka vist seda blogi…Ps2! EIIII pane kõrvitsaid minu tuppa hoiule..meil kodus kõrvitsa uputus, aga okk kaldun kõrvale )
Mingi hetk ma vist matsin selle mõtte ja idee maha kuna rahaliselt on Brüssel väga-väga kallis maa ja minu stipendium on pm. olematu ja reisiraha olin tuulde raisanud, mis Taani jaoks kogusin ja esialgu minu väljavaated olid väga viletsad ja kõigele lisaks prantsuse keel, kes mind paremini tunneb siis teab, et ma võin õppida reaalaineid, aga keeled on täielik baranka.
Igal juhul minu suurim probleem oligi raha ( poah nagu enamikel eestlastel) ning töökohtadega klappima saada.  Mõtlesin, et olgu raha ma leian, aga töökohad…
Ütleme nii, et siin kohal ma usun saatusesse. Igal juhul mul oli ununenud võtta ühest töökohast eelmise aasta puhkus ja järsku oli mul 70 päeva puhkust saada. Sellel hetkel mõtlesin, et krt see on küll märk, et tuleb minna. Teise töökohaga oli natukene raskem, aga ütleme nii, et põhimõtteliselt ülemused toetavad mind ja töökoht tuleb vastu ja aitab graafikuga sahkerdada ja asjad loksusidki paika. Ütleme nii, et ma olen väga suurepärane logistik ka ! 😀 Ma olen alati seda mõelnud, et kunagi meditsiinis kinga saan lähen logistikuks..ausalt ! Proovige sättida töökohti, mis asuvad teineteisest umbes 200km kaugusel ja autot teil pole…logistik olen ma kõva ! Tegelt nali naljaks, aga siin kohal tuleb suur-suur aitäh töökohtadele öelda, kes lihtsalt aitavad mind minu mures ja võimaldavad mul minna reisile. Tööst ilma ma jääda poleks tahtnud ning kui sealt oleks ei tulnud, siis ma poleks ka läinud.

Teine probleem raha..noh siin ma ei hakka pikalt kirjutama kuna raha pole niikuinii kunagi ja usun, et see kogemus, mis ma sealt saan on iga oma senti väärt !
Poaahhhh see postitus venib…
Igal juhul jah tere tulemast mulle kaasaelamast ja nüüd lähipäevadel kirjutan pikemalt, mis on saanud mu keeleoskusest ning kõigi põhi küsimus, et mida ma seal tegema hakkan üldse ja kus elan jne jne… Kõik järgepidi on nüüd siia kogunemas.

PS ! Palun vabandust mu kirjavead..ma tõesti lihtsalt ei oska kirjutada nii nagu peab. Ma olen reegleid õppinud, käinud logopeedi juures ( tema ütles kohe, et minust ei saa asja kusjuures hahaa) jne jne, aga noh kui ei oska siis ei oskagi ja nii ongi…palun kergemat karistust !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s